Ik had een groepsfoto gemaakt van alle aanwezige dollies en hun huisdieren. Eerst dacht ik dat het bij twee poppen zou blijven, maar het werden er meer. De twee stoelen waren niet meer afdoende. Ik wilde graag een bankje, maar dan wel een mooi bankje en niet al te duur. Mijn vorige bank experiment nog niet vergeten, opende ik een grote doos waar mijn nieuwe kamer lamp in zat. Ideaal voor een bankje…

Dus ging ik in de weer met een schaar, duct tape en zelfklevende folie in houtprint. De folie in de juiste verhoudingen knippen bleek niet mijn talent. Om de missers te verbloemen om het bankje op te leuken, drapeerde ik er een oude mini petticoat eroverheen. De kussens zijn van de Wibra. Het bankje past precies in het onderste vakje van mijn boekenkast. Zo zitten ze niet in de zon en gezellig bij elkaar.