Een ball jointed doll post vandaag met lekker veel foto’s. Ik kreeg laatst een nieuwe binnen en ik ben zomaar niet vergeten om foto’s te maken van de box opening. Maak het voor jezelf spannend en voorspel het lijstje hieronder:

Naam, geslacht, huidskleur, haarkleur, oogkleur en kledingstijl.

Geef jezelf een punt voor elke goede voorspelling. De lezer met de meeste punten mag vanavond zijn lievelingseten maken en opeten. Is dat niet lief van mij? ;p

De doos was leuk ingepakt met Tiffany Blue tissue papier. De echte doos vertelde me dat ze het voor mij gemaakt hebben. Ik ben ook dankbaar daarvoor.

Binnen zit een zakje. Zonder padding, wat dan wel weer jammer is, maar gelukkig kwam de doll in één stuk aan. Genoeg geplaagd, tijd om het geslacht en de huidskleur te onthullen.

Het is een meisje! Met een bruine teint (ook wel tan genoemd) en een face-up die ik niet had bestelt, maar toch (gratis) heb gekregen. Dat maakte me dubbel zo blij! De ogen die Momocolor er in hadden gedaan zijn niet De Ogen en ze kijkt scheel. LOL.

De bal op de eerste foto was een extra hoofdje dat ik gratis erbij kreeg. Nu heb ik dus anderhalve pop. Ik moet haar nog een face-up geven. De namen van de sculpts zijn Michelle en Sophie. Het losse hoofdje heeft overigens nog geen naam (suggesties zijn welkom).

Als je voor blauwe ogen ging, dan had je het goed voorspelt. Qua kleding en pruik, moest ik behoorlijk twijfelen. Oorspronkelijk had ik de ballerina look bedacht, maar dat was zo liefelijk… Te liefelijk. De andere outfit wilde ik nog graag gebruiken, maar maakt haar ook totaal anders. Hmmm.

Momenteel zit Eden (had je de naam goed?) er zo bij. De pruik is lichtblond. De andere dollies zijn Michi (in Eden’s nek), Harley (naast haar) en Shoshana (met de hoefjes).