Vandaag een leuke post. Een fotopost. Een fotopost met foto’s van een puppy, een jonge hond, een wit harig gevaar. Vandaag zien we Sem in vroegere tijden. Hij heeft slechts vier winters op de teller staan, maar we hebben duizenden foto’s van onze poeksiewoeksie. Niet alle duizend staan vandaag hier, maar genoeg voor enkele “oeeeeh”s en “aaaaaaahw”s.

Ja lief hè! Klik snel verder voor meer schattigheid.

Toen Semmie nog een Semmeltje was, was hij al fotogeniek. Je kan hem herkennen aan de hanekam op de snoet. Oftewel, diegene aan de achterkant is ons fotomodel van vandaag. De andere hondjes zijn de broertjes van Sem, genaamd Thijs en Pepper.

Rollen in het gras deden de Limburgse vlaaitjes ook al van kleins af aan.

Of we zijn pootjes ook even wilde lakken. Nou nee.

Hier doet hij Casper het spookje na. Let ook op de achtergrond. We zien daar een duur hondenspeeltje en een plastic drinkfles. Raad eens wat hij het mooiste vond om mee te spelen?

Zeg eens A? Aaaah lekker popcorn! Sem is dol op geplofte mais met suiker.

De boosaardige kerstmuts viel het vlasharige hondje aan.

Sem’s eerste sneeuwvlokjes waren een feest. Nu kon hij lekker met z’n snoet door de sneeuw schuiven. En als ik alleen gelaten word met de hond, wetende dat ik engelenvleugels boven heb liggen en het sneeuwt…. Tja.

Sem moest zijn vacht eerst uitgroeien om te kijken of hij getrimd kon worden. Dat gebeurde niet. Wat wel gebeurde is dat hij in een enorme haarbal veranderde. Dus draai je zijn pieken in een hanenkam. Logisch toch?

Hier heeft een jackje van mij aan. Staat hem best goed toch?

Deze hoed was toch een maar maatjes te groot. Hij laat alles met zich doen.

En de meest recente oude foto die ik van hyves kon halen. Ja, deze hele post is te danken aan Hyves. Binnenkort verdwijnen de profielen voor ons die nog profielen hebben en ze waren zo aardig om downloads van mijn albums en dergelijke aan te bieden. Hyves bedankt!