Ik doe nu dagbesteding. De eerste keer was heel onwennig. Ik kan schilderen wat ik wil, of tekenen. Ik mag de materialen gebruiken die daar aanwezig zijn en alles wat ik maak moet mag ik meenemen. De andere mensen zijn vriendelijk en doen ieder hun eigen ding. Het gaat vooral om ontspannen, uit huis zijn, onder de mensen zijn (we hebben wel koffie pauze) en ons creatief kunnen uiten.


Dit was mijn 1e werk. Mensen zagen er allemaal wat anders in. Demonisch wezen, lief katje, bikini, vuur…. Ik was er niet super tevreden mee. Mijn vriendin R. kreeg het van mij om in haar huis te zetten. Mijn 2e project ging een stuk beter.


Mensen waren vooral te spreken over het kleine uiltje (in de foto alleen zichtbaar als witte vlek) en de huizen die je zo op het 1e gezicht niet ziet. Ik ben zelf heel blij met mijn vos. Niks is van tevoren getekend, alles is uit de losse hand geschilderd, dus ik ben erg blij dat het toch nog ergens op lijkt.

Project 3 bestaat uit blanke¬†matroesjka poppetjes. Ik heb die eerst geschuurd en daarna beschilderd met gesso. Daarna kon de acrylverf (ook gebruikt op beide canvassen) er op. Ik ga 1 keer per week en ga dat in de nabije toekomst uitbreiden tot meerdere keren per week. Geleidelijk aan. Project 4 wordt waarschijnlijk een “opdracht” van mijn tante.