Alle content op deze website wordt geschreven door Shirley K., tenzij anders is vermeldt. Alle foto’s, met uitzondering van enkele producten in de kopfoto, zijn gemaakt door Shirley K., tenzij anders is vermeldt. Shirley K. is geen visagist, geen professionele blogster en heeft nooit een opleiding in de beauty sector gevolgd. Producten worden beoordeeld aan de hand van ervaring.

Onjuistheden, (spel)fouten of onvolledigheden kunnen voorkomen. Dit wordt uiteraad zoveel mogelijk vermeden. Shirley K. is niet verantwoordelijk voor schade door het gebruik van Glamour Por Favor. Tevens kunnen er aan de inhoud van Glamour Por Favor geen rechten ontleend worden.

Alle afbeeldingen, teksten en overige informatie die op Glamour Por Favor gebruikt worden en zijn gepubliceerd, mogen niet door derden worden gebruikt, tenzij toestemming is gegeven door de eigenaar / eigenares. De inhoud van deze site is aan verandering onderhevig en kan veranderd worden door de auteur, zonder enige vorm van aankondiging.

De meningen, opvattingen en overtuigingen die op GPF worden geuit zijn van de schrijfster zelf (met uitzondering van de comments) en deze zijn niet bedoelt om anderen te beledigen of te kwetsen, noch om bedrijven in het diskrediet te brengen. Mocht u zich toch beledigd of gekwetst voelen, of het idee hebben dat uw bedrijf in het diskrediet wordt gebracht: neem dan contact op. Comments die Shirley niet op prijs stelt, kunnen zonder enige waarschuwing verwijderd worden. Bezoekers die herhaaldelijk onprettige comments plaatsen zullen worden geblokkeerd.

Wanneer een product van een merk niet positief omschreven wordt, moet de lezer zich realiseren dat het hier gaat om een product van  het merk. Het product werkt niet (goed genoeg) volgens Shirley. Elke persoon is anders en het gaat hier slechts om de beleving van de schrijfster.

Shirley wordt niet betaalt om reviews te schrijven, ontvangt geen inkomsten via de site en koopt alle producten zelf. Mochten bedrijven interesse hebben om producten te laten reviewen, dan blijft Shirley eerlijk ten opzichte van haar lezers.

Mocht u vragen, klachten of opmerkingen hebben: neem dan contact op. Komt u een foto van uzelf tegen en wilt u dat deze verwijderd wordt / er een bronvermelding bij wordt geplaatst: neem contact op en maak uw wens kenbaar. Het is bezoekers toegestaan de auteur te wijzen op (spel)fouten, onjuistheden en onvolledigheden.

Contact adres: info@glamourporfavor.com.